Logo

Kirsebærbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g sure kirsebær
1 ½ dl vand
2 ½ dl sukker
1 fl. Moselvin
1 dl Kirsch
1 fl. Moselvin
1 fl. Champagne

500 g sure kirsebær overhældes med 1 ½ dl vand sammenkogt med 2 ½ dl sukker, trækker i ½ time, og blandes med 1 dl Kirsch, Moselvin og Champagne.

Bowlen skal være afkølet før servering.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gløgg ekstrakt 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Say yesSig ja til livet - og denne smagfulde smoothie. Den indeholder 20 gange så meget C-vitamin...
• Focaccia med kirsebær og rosmarinDette superlækre brød er en god sommerfavorit, for det kan både nydes som en skøn kage, en...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!