Logo

Kirsebærbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g sure kirsebær
1 ½ dl vand
2 ½ dl sukker
1 fl. Moselvin
1 dl Kirsch
1 fl. Moselvin
1 fl. Champagne

500 g sure kirsebær overhældes med 1 ½ dl vand sammenkogt med 2 ½ dl sukker, trækker i ½ time, og blandes med 1 dl Kirsch, Moselvin og Champagne.

Bowlen skal være afkølet før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.085 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her