Logo

Kirsebærbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebærbowle

 

Kirsebærbowlen smager bedst med friske bær.

Til 6-8 personer. Tilberedningstid: 20 min. Trækketid: 1 time.

#

300 g friske kirsebær

sukker efter smag

5 cl cognac

1 fl mousserende hvidvin

mineralvand

isterninger

*

1. Skyl kirsebærrene, fjern stilkene og tag stenene ud.

Læg bærrene i en bowle eller en stor kande.

Drys sukker over og hæld cognac ved.

Tilsæt isterninger og 1 fl kold hvidvin.

Lad bowlen stå koldt 1 time.

 

2. Ved serveringen fyldes bowle eller kande op med mineralvand.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her