Logo

Kirsebærbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g kirsebær
250 g krystalmelis
4 dl vodka
 
Kirsebærrene bør lige akkurat være helt modne for at få den bedste smag. Rens og tør lige før brug.
Hæld sukker over efterfulgt af vodka.
Der skal IKKE røres.
Dæk med låg og opbevar i 3 måneder, derefter filtreres.
Brændevinen kan nu serveres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sød lassiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ice-cream soda med hyldebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm camping solbærsaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• TroldehøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os