Logo

Kirsebærbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebærbrændevin

Billede indsendt af Nina Lakner Aagaard

# Ingredienser

250 g kirsebær
250 g krystalmelis
4 dl vodka

* Tilberedning
Kirsebærrene bør lige akkurat være helt modne for at få den bedste smag. 
Rens og tør lige før brug.
Hæld sukker over efterfulgt af vodka.
Der skal IKKE røres.
Dæk med låg og opbevar i 3 måneder, derefter filtreres.
Brændevinen kan nu serveres/nydes.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her