Logo

Kirsebærsaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1000 g kirsebær
kerner af 1/4 af kirsebærrene
350 g sukker pr. l siet saft
vand

Kirsebærrene udstenes og kommes i en gryde sammen med vandet, ca. 2/3 dækket. Koges i ca. 20 min.
Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer.
Mængden af den afdryppede saft måles, sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst.
Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kaffe VermontEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin SmootieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KokosshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelglaseret butterdej med æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os