Logo

Klassisk iskaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 dl stærk Nescafé
nogle isterninger
1 1/2 tsk sukker
evt et twist af citron
 
Man tager ca. 1,5 dl stærk Nescafé, nogle isterninger og 1,5 tsk sukker og blender i en køkkenblender.
Blandingen hældes op i et højt slankt glas og tilsættes muligvis yderligere isterninger eller et twist af citron.
Når blandingen hældes fra blenderen, er den lys og cremet, men fortætter sig efter 3 minutter med flot cremet skum på toppen.
Sugerør serveres til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citron cobblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MosebrygEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• EnebærsnapsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chilibananer med rambutan og kumquatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os