Logo

Klassisk iskaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl stærk Nescafé
nogle isterninger
1 ½ tsk sukker
evt et twist af citron
 
Man tager ca. 1,5 dl stærk Nescafé, nogle isterninger og 1,5 tsk sukker og blender i en køkkenblender.
Blandingen hældes op i et højt slankt glas og tilsættes muligvis yderligere isterninger eller et twist af citron.
Når blandingen hældes fra blenderen, er den lys og cremet, men fortætter sig efter 3 minutter med flot cremet skum på toppen.
Sugerør serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her