Logo

Klassisk iskaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 ½ dl stærk Nescafé
nogle isterninger
1 ½ tsk sukker
evt et twist af citron
 
Man tager ca. 1,5 dl stærk Nescafé, nogle isterninger og 1,5 tsk sukker og blender i en køkkenblender.
Blandingen hældes op i et højt slankt glas og tilsættes muligvis yderligere isterninger eller et twist af citron.
Når blandingen hældes fra blenderen, er den lys og cremet, men fortætter sig efter 3 minutter med flot cremet skum på toppen.
Sugerør serveres til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her