Logo

Klassisk gløgg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 flaske kraftig rødvin
1 dl rosiner
1 dl mandelsplitter
2 stænger kanel
2 hele nelliker
4 hele kardemommer
2-3 spsk brunt rørsukker

Kom 1 dl vin i en gryde med kanel, kardemomme og nelliker.
Bring til at småkoge, og lad det simre under låg i 1/2 time.
Lad det trække natten over i køleskabet.
Si det.
Kom ekstrakt i resten af vinen, som varmes op til 60ºC, tilsættes
rosiner og mandler og smages til med rørsukker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gin og tonic-granitaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RødvinsgraniteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gul appelsin shakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskenis med hindbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os