Logo

Krydderurtebrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 kardemommekapsler
3 spsk anisfrø
2 ¼ spsk hakket angelikrod
1 kanelstang
1 kløver
¼ spsk muskatblomme
1 ½ dl vodka
2 dl sukker
 
Fjern frøene fra kardemommekapslerne.
Tilsæt anisfrøene, og knus alle kernerne.
Tilsæt angelikrod, kanel, kløver, muskatblomme og vodka.
Ryst grundigt og opbevar i 1 uge.
Filtrer grundigt.
Blend væsken med sukker.
Kan nu serveres.
Denne brændevin ligner italiensk Strega og den krydrede smag tiltaler ikke alle.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Café BelgiqueEn meget cremet kaffe uden alkohol - men hvis du snyder kan du vel tilsætte lidt ... ?
• Melon milkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladedrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bondepige med slørBondepige med slør er klassisk dansk dessert lavet med rugbrød og æbler. Desserten minder...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!