Logo

Lassi med rosenvand og kardemomme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 granatæbler
8 dl yoghurt
4 l vand
1 tsk rosenvandsessens
1 knsp kardemomme (stødt)
2 1/2 tsk flormelis
 
Pres saften ud af de 3 granatæbler og hæld det gennem en sigte ned i en stor kande.
Skrab kernerne ud af det sidste granatæble og kom også dem i kanden.
Tilsæt alle andre ingredienser, smag til med flormelis, rør godt og servér
straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kål og gulerodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BørnedrinkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango smoothieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KøromEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os