Logo

Lassi med rosenvand og kardemomme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 granatæbler
8 dl yoghurt
4 l vand
1 tsk rosenvandsessens
1 knsp kardemomme (stødt)
2 ½ tsk flormelis
 
Pres saften ud af de 3 granatæbler og hæld det gennem en sigte ned i en stor kande.
Skrab kernerne ud af det sidste granatæble og kom også dem i kanden.
Tilsæt alle andre ingredienser, smag til med flormelis, rør godt og servér
straks.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?