Logo

Mårslet Julesnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Julesnapsen er udviklet af erfarne brændevinsamatører. 
En pose Mårslet Julesnaps.
70 cl. vodka eller snaps

      
Hæld posens indhold i et glas.
Hæld snapsen over.
Hæld gennem kaffefilter efter 3 døgn.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvidvinsbowle 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stærk punchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldemors drikHylden blomstrer i juni og juli i Danmark - og derfor er blomstrende hyld alt hvad der er...
• Gulerodssuppe med chili og ananas + Bradepandekage med ribsDen cremede gulerodssuppe indeholder også ananas og chili som giver suppen friskhed, syre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os