Logo

Mårslet Julesnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Julesnapsen er udviklet af erfarne brændevinsamatører. 
En pose Mårslet Julesnaps.
70 cl. vodka eller snaps

      
Hæld posens indhold i et glas.
Hæld snapsen over.
Hæld gennem kaffefilter efter 3 døgn.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MyntetheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DrømmefangerjuiceLet at lave. 5 min i en juicemaskine
• Planteur MaisonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med appelsincreme 2Pandekager med appelsincreme er bedre end Rådhuspandekager og nemme. Sprøde pandekager...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!