Logo

Mælkebøttesaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

50-70 mælkebøttehoveder
1 liter vand
1-2 dl honning
saft af 1 citron
 
Mælkebøttehovederne knipses af planten, uden at stilken kommer med. da
saften ellers kan blive bitter.
De sættes over at koge i vandet ca. 15 minutter.
Hovederne sies fra, og saften smages til med sødt og surt feks. honning og
citronsaft.
Mælkebøttesaften bliver flot mørkegul og kan fortyndes efter smag.
Af saften kan der laves en udmærket vin.

Natur.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrugtshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rønnebærsnaps, sødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn juice 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskner, bagtSpændende dessert med bagte ferskner, hindbær, makroner og fløde. Så hvis man har en sød...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!