Logo

Mælkebøttesaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

50-70 mælkebøttehoveder
1 liter vand
1-2 dl honning
saft af 1 citron
 
Mælkebøttehovederne knipses af planten, uden at stilken kommer med. da
saften ellers kan blive bitter.
De sættes over at koge i vandet ca. 15 minutter.
Hovederne sies fra, og saften smages til med sødt og surt feks. honning og
citronsaft.
Mælkebøttesaften bliver flot mørkegul og kan fortyndes efter smag.
Af saften kan der laves en udmærket vin.

Natur.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PistacienødbrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fun havfrueskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Royal Red BowlEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer Belle HeleneBelle betyder smuk og denne klassiske dessert er virkelig både smuk og lækker
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os