Logo

Mango-banan-shake

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Cremet, blid og blød: et himmelsk middel mod vinterdepressioner!

Cremet, blid og blød: et himmelsk middel mod vinterdepressioner!

Til 2 portioner. Tilberedning: 10 min.

 

1 banan

250 g mangofrugtkød

1,5 dl letmælksyoghurt naturel

2,5 dl mælk

1 tsk kanel

½ tsk stødt ingefær

1 dl piskefløde

 

Banan og mangofrugtkød pureres fint med stavblenderen sammen med yoghurt, mælk, kanel og stødt ingefær.

Piskefløden piskes halvstiv.

Fyld shaken i 2 afkølede glas og server den med en klat flødeskum på toppen, der drysses med lidt kanel.

 

Pr. portion: 10 g protein, 20 g fedt, 36 g kulh. = 370 kcal (1553 kj)

--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fersken-sangria og bruschettaBrug sommerens smukke ferskner og nektariner i drinks og til mad
• RabarbersaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gin og tonic-granitaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Daim islagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!