Logo

Mangolassi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 moden mango
2 kopper afkølet oplagt mælk (eller yughurt)
1/4 tsk kardemomme pulver
3 tsk sukker
 
Pil/skræl og udskær mangoen. kom i en blender og blend/mix.
Tilsæt alle andre ingridienser og blend til det er flydende.
Afkøl i fryser før servering eller tilsæt knust is.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risengrød fra HawaiiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn druedrømEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skipper Skræk i ItalienEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-tiramisu med bagt hvid chokoladeTiramisuens lækre, bløde konsistens har vi bevaret i denne nyfortolkning af den klassiske,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os