Logo

Mjød - den hurtige

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 skefuld humle
1 g frisk ingefær
1 stang kanel
25 nelliker

1 pilsner, 1 guldøl (Porse Guld !) og 1 porter. 

Hele molevitten kommes i 1/2 l kogende vand og koges i ca. 10 minutter og filtreres fx i kaffefilter.
Derefter tilsættes 1 dl honning, rør godt rundt i væsken så honningen opløses.
Dernæst afkøler væsken hvorefter der tilsættes 1 pilsner, 1 guldøl (Porse Guld !) og 1 porter.

Tips: Mjøden smager dejlig krydret og kunne eksempelvis erstatte glöggen ved juletid.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprudlende sangriaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomstsaft 5Hyldeblomstsæsonen er alt for kort, så nyd de smukke og velsmagende blomster, mens de er...
• TranebærbrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Suppe parmentier + MånerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os