Logo

Mjød - den hurtige

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skefuld humle
1 g frisk ingefær
1 stang kanel
25 nelliker

1 pilsner, 1 guldøl (Porse Guld !) og 1 porter. 

Hele molevitten kommes i ½ l kogende vand og koges i ca. 10 minutter og filtreres fx i kaffefilter.
Derefter tilsættes 1 dl honning, rør godt rundt i væsken så honningen opløses.
Dernæst afkøler væsken hvorefter der tilsættes 1 pilsner, 1 guldøl (Porse Guld !) og 1 porter.

Tips: Mjøden smager dejlig krydret og kunne eksempelvis erstatte glöggen ved juletid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her