Logo

Mocca Zabaglione

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æggeblommer
1 spsk sukker
1 knsp. kardemomme
1/2 spsk stærk kaffe
1 spsk Kahlua (Kaffelikør)

Kom æggeblommer, sukker og kardemomme i en skål og pisk med el-pisker, til det er lyst og cremet.
Pisk kaffe og likør i lidt ad gangen og sæt skålen over vandbad, der simrer.
Pisk fortsat i 10 min til cremen er tyk og luftig.
Kom cremen i et forvarmet glas og drys med chokolade.
Pynt evt. med revet chokolade
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.171 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gløgg uden alkohold og sukkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Santas JulegløggEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Himalaya SneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødeostekage med svesker og romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!