Logo

Mocca Zabaglione

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æggeblommer
1 spsk sukker
1 knsp. kardemomme
1/2 spsk stærk kaffe
1 spsk Kahlua (Kaffelikør)

Kom æggeblommer, sukker og kardemomme i en skål og pisk med el-pisker, til det er lyst og cremet.
Pisk kaffe og likør i lidt ad gangen og sæt skålen over vandbad, der simrer.
Pisk fortsat i 10 min til cremen er tyk og luftig.
Kom cremen i et forvarmet glas og drys med chokolade.
Pynt evt. med revet chokolade
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 785 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os