Logo

Mokka-Cognac Punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-6 kaffeisterninger pr. person
1 kop mælk
2 spsk chokoladesauce eller smeltet halvbitter chokolade
2 cl cognac pr. person
 
Kaffeisterninger laves som almindelige isterninger, dog bruger du stærk kaffe i stedet for vand.
Blend isterninger, mælk, chokolade og cognac langsomt til det har en cremet konsistent.
Servér i høje glas.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chocolate CappuccinoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mocha MintEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DjævlekaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bær- og mandelclafoutisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os