Logo

Mokka-godt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ tsk kakao
3 tsk sukker
1 lille tsk kaffepulver (Nestle)
2-3 dl vand
evt. 1 spsk cognac
2 spsk flødeskum

Kakao, sukker og kaffepulver piskes ud med vandet og varmes til kog. Smages til med evt. mere sukker og lidt cognac.

Serveres fra kopper, øverst den kolde flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her