Logo

Omvendt kaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl stærk kaffe
2 dl mælk
1 dl fløde
4 spsk sukker
1 dl piskefløde
1 tsk vaniljesukker
 
Bland den frisklavede og varme kaffe med mælk, fløde og sukker og lad den afkøle.
Fordel den i 4 høje glas eller i kaffeglas.
Pisk fløden og rør den op med vaniljesukkeret.
Sæt en top flødeskum på hvert glas. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlommebrændevinSådan en hjemmelavet brændevin er faktisk utrolig let at lave så længe man har alkoholen....
• LakridsbrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Café au BaileysTo see what your girlfriends thought of this, you have to do it…
• Arme riddere med blommekompotDu kan trylle halvtørt brød til den fineste dessert med denne gode gammeldags opskrift

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os