Logo

Omvendt kaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl stærk kaffe
2 dl mælk
1 dl fløde
4 spsk sukker
1 dl piskefløde
1 tsk vaniljesukker
 
Bland den frisklavede og varme kaffe med mælk, fløde og sukker og lad den afkøle.
Fordel den i 4 høje glas eller i kaffeglas.
Pisk fløden og rør den op med vaniljesukkeret.
Sæt en top flødeskum på hvert glas. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Saft af rabarber, jordbær og hyldeblomsterHjemmelavet saft! Det tager et par dage at lave denne dejlige saft af rabarber, jordbær og...
• Gyldne DageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Snowball 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RiskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os