Logo

Ovnbagte pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En af de enkleste og hurtigste måder at lave en dessert på. Vælg faste pærer, der bevarer deres konsistens.
 
4 store pærer
3 spsk smør
3 spsk honning
3 spsk hakkede mandler
ricotta
calvados 
 
Pak pærerne ind i alufolie og bag dem i 15-20 minutter ved 175°C.
Rør smør, honning og mandler sammen.
Fordel massen på de varme pærer og server dem straks sammen med ricotta.
Dryp også gerne med lidt Calvados.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarbersaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gløgg med romrosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SangriaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkage - rabarbertærte, med marcipanDenne lækre forårstærte kan serveres kagen lun eller afkølet med flødeskum til. En sød...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os