Logo

Papayabrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 papaya
2 dl vodka
Skrællen fra en citron
1/2 dl sukker
 
Skær papayaen midt over, fjern skræl og kerner.
Skær i stykker og tilsæt til vodkaen sammen med citronskræl.
Lad det stå en uge.
Filtrer med pres. tilsæt evt. sukker efter smag og lad det stå yderligere 3 uger. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.203 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AlfevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KernekraftIngefær er fantastisk for kredsløb og gigt. Fremmer fordøjelsen, styrker nyrerne,...
• Banan/hindbær SmoothiesUtrolig let opskift på dejlig smoothie. Blend blot bananer, hindbær og ferskener med noget...
• Abrikoskompot med fire aromaerAbrikoskompot er dejligt tilbehør til mange retter, denne meget søde kompot står meget...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!