Logo

Paradisæblesnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 frosne paradisæbler halveres og tilsættes 3.5 dl vodka. Trækketid 2 måneder.
Filtreres.
Om snapsen skal fortyndes er nok individuelt.
Jeg fortynder ikke mere end højst 1:1.
Husk at æblerne skal tø op i snapsen.
Høst endelig rigeligt med æbler og gem dem i fryseren til et senere tidspunkt.
Måske vil denne snaps blive din foretrukne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her