Logo

Paradisæblesnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
20 frosne paradisæbler halveres og tilsættes 3.5 dl vodka. Trækketid 2 måneder.
Filtreres.
Om snapsen skal fortyndes er nok individuelt.
Jeg fortynder ikke mere end højst 1:1.
Husk at æblerne skal tø op i snapsen.
Høst endelig rigeligt med æbler og gem dem i fryseren til et senere tidspunkt.
Måske vil denne snaps blive din foretrukne.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Saft af rabarber, jordbær og hyldeblomsterHjemmelavet saft! Det tager et par dage at lave denne dejlige saft af rabarber, jordbær og...
• HavtornsaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Snowball FizzEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Risrand med frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os