Logo

Pariserkaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 dl kaffe
4 tsk sukker
8 cl. orangelikør
4 appelsinskiver

Pynt:
1 dl piskefløde
25 g revet chokolade

Kom sukker i den frisklavet kaffe, og rør til sukkeret er smeltet.
Fordel orangelikøren i 4 høje glas, læg en appelsinskive i hvert glas og hæld den kolde kaffe på.
Pisk fløden, sæt en top på hvert glas og drys med revet chokolade.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?