Logo

Pariserkaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 dl kaffe
4 tsk sukker
8 cl. orangelikør
4 appelsinskiver

Pynt:
1 dl piskefløde
25 g revet chokolade

Kom sukker i den frisklavet kaffe, og rør til sukkeret er smeltet.
Fordel orangelikøren i 4 høje glas, læg en appelsinskive i hvert glas og hæld den kolde kaffe på.
Pisk fløden, sæt en top på hvert glas og drys med revet chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• English Ice TeaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Piña ColadaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtpunchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronmarinerede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os