Logo

Pistacienødbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
225 g pistacienødder
1 stang vanilje
3 dl vodka
2 cl sukker
 
Hak pistacienødderne (frigiver smagen til brændevinen) og bland med vodka og vaniljestang.
Lad det stå i 2 uger, hvorunder det rystes let med mellemrum.
Filtrer indtil væsken er klar.
Tilsæt sukker, hvis det ønskes, og lad det stå yderligere 3 uger.
Kan nu serveres både over is og som aperitif. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hyldebær romtoddyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Twister appelsin milkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Isnende kold mango- og ananasdrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Honningis med frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os