Logo

Pistacienødbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
225 g pistacienødder
1 stang vanilje
3 dl vodka
2 cl sukker
 
Hak pistacienødderne (frigiver smagen til brændevinen) og bland med vodka og vaniljestang.
Lad det stå i 2 uger, hvorunder det rystes let med mellemrum.
Filtrer indtil væsken er klar.
Tilsæt sukker, hvis det ønskes, og lad det stå yderligere 3 uger.
Kan nu serveres både over is og som aperitif. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kokos-Mokka LatteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lime- og citrondrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål-shake med grillede jordbærEr der gang i grillen, er det værd at prøve grillede jordbær. Som lækker dessert serveret...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!