Logo

Porsesnaps - rakler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
I april klippes små grene med de halvåbne rakler. Derhjemme ”stryges” raklerne af og kommes i et syltetøjsglas med vodka. Brug en god håndfuld til en helflaske.
Lad den stå en uges tid, si så og du har den smukkeste, gyldne og velsmagende snaps. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Te af vilde blomsterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ingefær-mojitoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm chokolade ZabaglioneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyttebærris - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os