Logo

Porsesnaps - Porsedram

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Blade af porsebusk
Brøndum snaps
 
Bladene af porsebusken plukkes i maj-juni, når de er lysegrønne.
Senere på sommeren bliver smagen mere kraftig, men kan dog stadig bruges. Fyld et syltetøjsglas med 1/3 blade (friske eller tørrede).
2/3 snaps (Brøndum) hældes over.
Lad det trække i 14 dage, hvorefter det filtreres.
Fortyndes i forholdet 1:10.
Nylavet er essensen grøn, senere bliver den gullig.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KvædesnapsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brændevin - sæt dit eget krydderi påEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango boostIngefæren frisker op, og gør den en smule skarp i smagen. Rent ernæringsmæssigt indeholder...
• Kyllinger i flødepeberrod + Frugt i rødvinsgeléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os