Logo

Porsesnaps - blomster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Sidst i marts eller først i april plukkes de små rødlige blomster (raklerne) fra Porsen.
Der bruges en neutral snaps og filtrering.
Trækketiden er ca. to uger.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær banan smoothieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vodkarand med vingummiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JuledrikkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær i hyldeblomstgeléDet gælder om at nyde hyldeblomsterne i deres korte sæson, der som regel kun varer et par...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os