Logo

Porsesnaps - blomster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Sidst i marts eller først i april plukkes de små rødlige blomster (raklerne) fra Porsen.
Der bruges en neutral snaps og filtrering.
Trækketiden er ca. to uger.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BørnedrinkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango smoothieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Champagnebrus 3Igen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• BlommetrifliBlommetrifli er en fantastisk dessert. For det første er den nem at lave og smager super...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!