Logo

Porsesnaps - blade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Pluk en eller to håndfulde blade fra Porsen.
Kom dem i en neutral snaps som for eksempel Brøndums Snaps eller Svendborg Akvavit.
Lad dem trække to til tre døgn.
Bladene filtreres fra.
Porsen kan plukkes hele sommeren.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KirsebærbrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbær/fersken SmoothieSmoothies er godt til mange lejligheder. Prøv denne lækre smoothie med blåbær og fersken...
• Lauras caribiske rom punchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold citroncreme fra SienaFrisk, cremet og med en smag af sol og sommer. Denne citroncreme stammer fra Siena, der...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os