Logo

Porsesnaps - blade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Pluk en eller to håndfulde blade fra Porsen.
Kom dem i en neutral snaps som for eksempel Brøndums Snaps eller Svendborg Akvavit.
Lad dem trække to til tre døgn.
Bladene filtreres fra.
Porsen kan plukkes hele sommeren.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?