Logo

Rå kvædesaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8-10 liter fintsnittede kvæder
4 kg sukker
80 gram citronsyre
4-5 liter kogende vand
 
De skrubbede og tyndt snittede kvæder tilsættes sukkeret og citronsyren. Det kogende vand hældes over og der røres rundt til sukkeret er opløst. Blandingen stilles koldt i en lille uges tid, herefter sies saften fra og hældes på Atamon-skyllede flasker.
Saften er meget koncentreret og skal fortyndes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AppelsinjuiceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KirsebærbowleKirsebærbowlen smager bedst med friske bær
• BlåbærbrændevinHer er opskriften på en godt blåbærbrændevin. Der bør kun bruges friske blåbær til...
• Ananas med vaniljesirup og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os