Logo

Rå kvædesaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8-10 liter fintsnittede kvæder
4 kg sukker
80 gram citronsyre
4-5 liter kogende vand
 
De skrubbede og tyndt snittede kvæder tilsættes sukkeret og citronsyren. Det kogende vand hældes over og der røres rundt til sukkeret er opløst. Blandingen stilles koldt i en lille uges tid, herefter sies saften fra og hældes på Atamon-skyllede flasker.
Saften er meget koncentreret og skal fortyndes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varm styrmands eggnoggEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærsaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• 4-stjernetSpis denne triumferende smoothie som dessert eller som et alternativ til en fed og...
• Æbleis med ahornsirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os