Logo

Ramasca - Dessertvin på vilde kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ramasca - Dessertvin på vilde kirsebær


# Ingredienser

1 l rødvin
1 vaniljestang
1 lille kanel­stang
1 kg vilde kirsebær ("marasche")
200 g knuste hele druer
300 g sukker
400-600 g vodka


* Tilberedning
Bland rødvin, vanilje, kanel og knuste kirsebær og druer sammen og 

lad stå i solen i 40 dage i en stor glasballon til mindst 3 liter.

Pres og filtrer herefter blandingen gennem fx. et ostelærred.
Tilsæt nu sukker og vodka efter smag.
Lad det trække en uge og filtrer det igen, inden Ramascaen drikkes
Vinen bliver 21-24%.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her