Logo

Rabarbervin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kg rabarber
45 g vinsyre
3 kg sukker
2 spsk ananasessens
2 l. kogende vand
2 l. koldt vand
rød frugtfarve
1/2 pakke Atamon
 
Rabarberne skæres i terninger og skylles godt. Der strøs vinsyre over,
derefter 2 l. kogende vand hældes over, og så 2 l. koldt vand.
Skal stå et døgn og sies så igennem en sigte.
Sukker, ananasessens, rød frugtfarve kommes i saften, omrøres jævnlig i
en halv time og står igen i et døgn.
1/2 pakke Atamon blandes i og derefter fyldes det på flasker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gløgg med romrosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sangria MariaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hemmingway DaiquiriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødeis med karamelliseret baconEn overraskende og lækker is med små stykker bacon i. Hvis du synes, at det er for vildt,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os