Logo

Rabarbervin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kg rabarber
45 g vinsyre
3 kg sukker
2 spsk ananasessens
2 l. kogende vand
2 l. koldt vand
rød frugtfarve
½ pakke Atamon
 
Rabarberne skæres i terninger og skylles godt. Der strøs vinsyre over,
derefter 2 l. kogende vand hældes over, og så 2 l. koldt vand.
Skal stå et døgn og sies så igennem en sigte.
Sukker, ananasessens, rød frugtfarve kommes i saften, omrøres jævnlig i
en halv time og står igen i et døgn.
½ pakke Atamon blandes i og derefter fyldes det på flasker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her