Logo

Rabarberslush

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g rabarber
1 ½ dl vand
2 ½ dl flormelis
1 granatæble
sprite eller mousserende vin
 
Skyl rabarberne, skræl dem og skær dem i stykker.
Bring vand og flormelis i kog, læg rabarberne i og lad dem koge i nogle minut­ter.
Blend rabarberne med deres lage med kerner og saft fra granatæble t og frys blandingen.
Blend isen igen før serveringen, så den bliver luftig.
Fordel den i isatkølede glas og hæld vin på.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?