Logo

Rabarberslush

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g rabarber
1 1/2 dl vand
2 1/2 dl flormelis
1 granatæble
sprite eller mousserende vin
 
Skyl rabarberne, skræl dem og skær dem i stykker.
Bring vand og flormelis i kog, læg rabarberne i og lad dem koge i nogle minut­ter.
Blend rabarberne med deres lage med kerner og saft fra granatæble t og frys blandingen.
Blend isen igen før serveringen, så den bliver luftig.
Fordel den i isatkølede glas og hæld vin på.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Arnes julegløggEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KravlenissenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boblende rabarberdrikDet kræver ikke mange anstrengelser, før du har læskende limonade og andre dejlige drikke...
• Andefedt, pære og andet, der rykker her i landet...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os