Logo

Rabarbersaft på hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Hjemmelavet – lidt fræk – og helt iskold er vel den bedste måde, at benævne denne drik, der også kan bruges som suppe.

1/2 l vand
100 gram sukker
en stang vanilje
1 rabarber
1 dl hvidvin
lidt citronmelisse

Rabarberne skæres i mindre stykker og koges møre i vand, sukker og vanilje. Hvidvin og citronmelisse tilsættes. Der køles ned og herligheden kommes i en kande og stilles koldt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• China LoveEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Milkshake med kaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Den klassiske gløggEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BrødpieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os