Logo

Rabarbersaft på hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Hjemmelavet – lidt fræk – og helt iskold er vel den bedste måde, at benævne denne drik, der også kan bruges som suppe.

1/2 l vand
100 gram sukker
en stang vanilje
1 rabarber
1 dl hvidvin
lidt citronmelisse

Rabarberne skæres i mindre stykker og koges møre i vand, sukker og vanilje. Hvidvin og citronmelisse tilsættes. Der køles ned og herligheden kommes i en kande og stilles koldt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AlfevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kentucky KaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan, dadler og litchi drikEn noget eksotisk inspireret drik med banan, dadel, kokos og litchi- Litchi kan dog...
• Abrikosguf Abrikosguf er dessert som består af abrikoser med makronner og is. en dejlig sommer...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!