Logo

Solbær snaps 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 gram friskplukkede afstilkede solbær (hele)
ca. 175 gram sukker (så er snapsen halvsød)
ca. 5-6 dl Brøndum snaps el. lign.    
 
Solbær, sukker og snaps, hældes i et sylteglas med patentlåg.
Lad nu blandingen stå til alt sukkeret er opløst.
Ryst glasset dagligt, så sukkeret bliver fordelt /opløst.
Snapsen har bedst af at stå og trække yderlig nogen tid -
Når snapsen har stået og trukket nok, filtreres snapsen, og hældes på en flaske.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her