Logo

Solbær snaps 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 gram friskplukkede afstilkede solbær (hele)
ca. 175 gram sukker (så er snapsen halvsød)
ca. 5-6 dl Brøndum snaps el. lign.    
 
Solbær, sukker og snaps, hældes i et sylteglas med patentlåg.
Lad nu blandingen stå til alt sukkeret er opløst.
Ryst glasset dagligt, så sukkeret bliver fordelt /opløst.
Snapsen har bedst af at stå og trække yderlig nogen tid -
Når snapsen har stået og trukket nok, filtreres snapsen, og hældes på en flaske.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HyldeblomstsaftevandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tom & JerryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is-punchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Honning- og sirupfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os