Logo

Solbær snaps 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
350 gram friskplukkede afstilkede solbær (hele)
ca. 175 gram sukker (så er snapsen halvsød)
ca. 5-6 dl Brøndum snaps el. lign.    
 
Solbær, sukker og snaps, hældes i et sylteglas med patentlåg.
Lad nu blandingen stå til alt sukkeret er opløst.
Ryst glasset dagligt, så sukkeret bliver fordelt /opløst.
Snapsen har bedst af at stå og trække yderlig nogen tid -
Når snapsen har stået og trukket nok, filtreres snapsen, og hældes på en flaske.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?