Logo

Solbærbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 dl friske solbær
1 stk kløver
1 dl sukker - efter smag
4 dl vodka
Skræl fra en citron
 
Rens bærrene og knus dem let.
Tilsæt vodka, citronskræl, og kløver.
Hæld på en MØRK flaske og lad den stå i 3-4 måneder.
Pres gennem et klæde, sørg for at få så meget saft ud som muligt.
Tilsæt sukker efter smag og opbevar 4 uger.
Brændevinen har tendens til at være letflydende.
Man kan evt. tilsætte glycerin for at få den tykkere.
Egner sig glimrende til bagning.
 
Tips: Der bør kun bruges friske solbær, undgå dårlige partier.
RENS IKKE solbærrene før de skal bruges.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær milkshake 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble- og mynteisteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaffe RioEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær- og yoghurtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os