Logo

Solbærbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl friske solbær
1 stk kløver
1 dl sukker - efter smag
4 dl vodka
Skræl fra en citron
 
Rens bærrene og knus dem let.
Tilsæt vodka, citronskræl, og kløver.
Hæld på en MØRK flaske og lad den stå i 3-4 måneder.
Pres gennem et klæde, sørg for at få så meget saft ud som muligt.
Tilsæt sukker efter smag og opbevar 4 uger.
Brændevinen har tendens til at være letflydende.
Man kan evt. tilsætte glycerin for at få den tykkere.
Egner sig glimrende til bagning.
 
Tips: Der bør kun bruges friske solbær, undgå dårlige partier.
RENS IKKE solbærrene før de skal bruges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her