Logo

Solbærkir

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg rensede solbær
750 g sukker
1 flaske rødvin
½ dl snaps
konserveringsmiddel
hvidvin
 
Bland solbær med sukker, rødvin og snaps.
Lad det stå 2-3 døgn.
Rør ofte i bærrene, så de knuses og sukkeret opløses.
Hæld blandingen gennem et geléklæde og lad det dryppe godt af.
Rør konserveringsmiddel i og hæld saften på rengjorte flasker.
Ved servering af kir blandes i forholdet 1/5 Solbærkir 4/5 hvidvin.
Nyd drikken kold.
Solbærsaften kan også fortyndes med dansk vand.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?