Logo

Solbærkir

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg rensede solbær
750 g sukker
1 flaske rødvin
1/2 dl snaps
konserveringsmiddel
hvidvin
 
Bland solbær med sukker, rødvin og snaps.
Lad det stå 2-3 døgn.
Rør ofte i bærrene, så de knuses og sukkeret opløses.
Hæld blandingen gennem et geléklæde og lad det dryppe godt af.
Rør konserveringsmiddel i og hæld saften på rengjorte flasker.
Ved servering af kir blandes i forholdet 1/5 Solbærkir 4/5 hvidvin.
Nyd drikken kold.
Solbærsaften kan også fortyndes med dansk vand.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Engelsk JulepunchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtpunchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronmousseEn frisk og nem dessert til 2 personer. Det nemt at gange opskriften op, hvis I er flere
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os