Logo

Solbærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg solbær
1 liter rødvin
700 g sukker pr. kg saft
1 dl vinsprit pr. liter likør      
Solbærrene mases let og står et køligt sted i 48 timer.
Derpå hældes 1 liter rødvin over massen, som derefter står i endnu 24 timer.
Blandingen bringes til simrepunktet, må absolut ikke koge, afkøles, pureres og sies.
Tilsæt 700 g sukker pr. kg saft.
Bring atter blandingen til kogepunktet, afkøl den og hæld den på flasker.
Tilsæt 1 dl vinsprit pr. liter.
Likøren smager bedst, når den har trukket et par måneder, men den smager også fint dagen efter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Perikonsnaps - PerikondramEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtpunchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ribssaft - SolbærsaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære Belle HeleneDenne klassiske dessert er blevet lavet i mindst 150 år og har fået sit navn fra Jacques...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os