Logo

Solbærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg solbær
1 liter rødvin
700 g sukker pr. kg saft
1 dl vinsprit pr. liter likør      
Solbærrene mases let og står et køligt sted i 48 timer.
Derpå hældes 1 liter rødvin over massen, som derefter står i endnu 24 timer.
Blandingen bringes til simrepunktet, må absolut ikke koge, afkøles, pureres og sies.
Tilsæt 700 g sukker pr. kg saft.
Bring atter blandingen til kogepunktet, afkøl den og hæld den på flasker.
Tilsæt 1 dl vinsprit pr. liter.
Likøren smager bedst, når den har trukket et par måneder, men den smager også fint dagen efter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grøn MilkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Smoothie faderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet energidrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med Baileys og kaffeFindes der noget bedre end en god gammeldags fromage til dessert? Hvad enten det er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os