Logo

Mælkebøttesaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50-70 mælkebøttehoveder
1 liter vand
1-2 dl honning
saft af 1 citron
 
Mælkebøttehovederne knipses af planten, uden at stilken kommer med. da
saften ellers kan blive bitter.
De sættes over at koge i vandet ca. 15 minutter.
Hovederne sies fra, og saften smages til med sødt og surt feks. honning og
citronsaft.
Mælkebøttesaften bliver flot mørkegul og kan fortyndes efter smag.
Af saften kan der laves en udmærket vin.

Natur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her