Logo

Sprød æggesnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

100 g æggeblomme
50 g sukker sirup eller alm. sukker
8-15 g vaniljesnaps alt efter hvor kraftig man ønsker dem at være.


Blend ingredienserne kort  ( 20 sek ) og fyld dem på sifonflaske, tilsæt en patron og lad den stå  på køl i 1 time.
Æggesnapsen sprøjtes nu ud på en ske og dyppes i flydende kvælstof i ca. 8-10 sek på hver side til æggesnapsen får en sprød skal og server straks.
 
Tips: Vi ved ikke hvor man får flydende kvælstof, men bringer blot opskriften.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Green KissEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SimaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærdrink med limeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os