Logo

Sprød æggesnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g æggeblomme
50 g sukker sirup eller alm. sukker
8-15 g vaniljesnaps alt efter hvor kraftig man ønsker dem at være.


Blend ingredienserne kort  ( 20 sek ) og fyld dem på sifonflaske, tilsæt en patron og lad den stå  på køl i 1 time.
Æggesnapsen sprøjtes nu ud på en ske og dyppes i flydende kvælstof i ca. 8-10 sek på hver side til æggesnapsen får en sprød skal og server straks.
 
Tips: Vi ved ikke hvor man får flydende kvælstof, men bringer blot opskriften.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her