Logo

Squashpizza

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 grøn squash
1 gul squash
1 spsk olivenolie
1-2 fed hvidløg
1 bdt persille
100 g italiensk mozzarellaost evt. revet
salt, peber 
  
Dej:
15 g gær
2 dl lunkent vand
300 g italiensk hvedemel
1 tsk salt
1 spsk olivenolie
 
Sauce:
1 dl purerede tomater
1 spsk ketchup eller chilisauce efter smag
1 spsk konc. tomatpure
½ tsk oregano
½ tsk basilikum
evt. hvidløg
salt, peber
 
Dej: Rør gøren ud i lunkent vand og ælt de øvrige ingredienser i.
Ælt dejen ca. 10 minutter (5 minutter på maskine) og lad den hæve til
dobbelt størrelse ca. 1 time.
Del den i to stykker, ælt dem til kugler og rul dem flade med en kagerulle.
Sauce: Rør sauceingredienserne sammen i en skål.
Vask squashene og skær dem i skiver eller strimler.
Steg dem i en sauterpande med olivenolie og finthakket hvidløg ca. 5
minutter.
Krydr med salt og peber og tilsæt hakket persille.
Smør sauce på dejen, så der holdes en kant fri på 1-2 cm.
Fordel de stegte squash på saucen og slut af med skiver af mozzarella eller revet mozzarella.
Bag pizzaerne ca. 12 minutter ved 235ºC.
 
Tips: Udvid evt. med nogle ansjosfileter.
Dejen kan også tilberedes med koldt vand og hæve natten over i køleskab, så er den klar til brug efter en tur med kagerullen.
Den færdige dej kan også fryses, så den blot skal tø før brug

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.405 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her