Logo

Sydafrikansk hvidvins- og ferskenkande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Du kan bruge en tør sydafrikansk chardonney eller souvignon blanc til denne drink.

 
Til een 1,75 literkande, nok til ca. 8-10 glas
300 ml ferskensnaps
2 spsk strøsukker
saften fra 2 store citroner
2-3 ferskner
masser af isterninger
75 cl flaske kold tør hvidvin
450 ml afkølet danskvand
 
Kom ferskensnaps, sukker og citronsaft i en kande, og rør rundt til sukkeret er opløst.
Skær hver fersken over, fjern stenene og snit kødet i tynde skiver.
Fyld en 1,75-liter glaskande med isterninger og hæld snapseblandingen, vinen og danskvandet i.
Tilsæt ferskenskiverne, rør godt rundt og server straks i store vinglas.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• French CoffeéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-limonadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glögg ekstraktEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DaddelsirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os