Logo

Sydafrikansk hvidvins- og ferskenkande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Du kan bruge en tør sydafrikansk chardonney eller souvignon blanc til denne drink.

 
Til een 1,75 literkande, nok til ca. 8-10 glas
300 ml ferskensnaps
2 spsk strøsukker
saften fra 2 store citroner
2-3 ferskner
masser af isterninger
75 cl flaske kold tør hvidvin
450 ml afkølet danskvand
 
Kom ferskensnaps, sukker og citronsaft i en kande, og rør rundt til sukkeret er opløst.
Skær hver fersken over, fjern stenene og snit kødet i tynde skiver.
Fyld en 1,75-liter glaskande med isterninger og hæld snapseblandingen, vinen og danskvandet i.
Tilsæt ferskenskiverne, rør godt rundt og server straks i store vinglas.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?