Logo

Tyrkisk kaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl koldt vand
1 stor tsk kaffe (gerne frisk- og groftmalet fra Yemen)
1 tsk sukker
 
Vand, kaffe og sukker blandes sammen i en gryde og varmes op under stadig omrøring.
Kaffen skal koge, så der kommer skum på.
Så lægges der et par tsk skum ned i hver kop, og til sidst fyldes kopperne op med resten af kaffen.
Tyrkisk kaffe drikkes gloende varmt, og der laves kun en kop pr. person ad gangen.
Vandet kan eventuelt skiftes ud med mælk, og afhængig af den søde tand kan der tilsættes mere eller mindre sukker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frisk-fristerDenne smoothie virker afgiftende og indeholder næringsstoffer som betacaroten, folinsyre,...
• Russisk ananas-champagne drinkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• God frugt shakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Escoffier's traditionel Plum PuddingBortset fra portionernes størrelse er indholdet næsten det samme, der er lidt variation i...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!