Logo

Tyrkisk kaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 dl koldt vand
1 stor tsk kaffe (gerne frisk- og groftmalet fra Yemen)
1 tsk sukker
 
Vand, kaffe og sukker blandes sammen i en gryde og varmes op under stadig omrøring.
Kaffen skal koge, så der kommer skum på.
Så lægges der et par tsk skum ned i hver kop, og til sidst fyldes kopperne op med resten af kaffen.
Tyrkisk kaffe drikkes gloende varmt, og der laves kun en kop pr. person ad gangen.
Vandet kan eventuelt skiftes ud med mælk, og afhængig af den søde tand kan der tilsættes mere eller mindre sukker.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?