Logo

Tyrkisk kaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl koldt vand
1 stor tsk kaffe (gerne frisk- og groftmalet fra Yemen)
1 tsk sukker
 
Vand, kaffe og sukker blandes sammen i en gryde og varmes op under stadig omrøring.
Kaffen skal koge, så der kommer skum på.
Så lægges der et par tsk skum ned i hver kop, og til sidst fyldes kopperne op med resten af kaffen.
Tyrkisk kaffe drikkes gloende varmt, og der laves kun en kop pr. person ad gangen.
Vandet kan eventuelt skiftes ud med mælk, og afhængig af den søde tand kan der tilsættes mere eller mindre sukker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frisk rabarbersaftLav din egen rabarbersaft. Den smager skønt blandet med iskoldt vand eller hvidvin. ca. 2...
• RabarbersaftSaften her er skøn med isterninger og postevand eller vin med bobler
• Gløgg uden alkohold og sukkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Danish apple cakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os