Logo

Tyttebærsaft med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tyttebærsaft med kanel

Tyttebær er om noget efterårets bær. Som de fleste andre saftvarianter, kan tyttebærsaft med fordel opvarmes.

 

saft af tyttebær, hjemmelavet eller købt

kanelstænger

 

Lav en stærk saft, som opvarmes i en gryde sammen med et par kanelstænger.

Giv saften et hurtigt opkog.

Fjern gryden fra varmen, si kanelstængerne fra og hæld saften direkte på termoflasken.

 

Tips: Andre frugtvarianter kan også anvendes, både tranebær­saft og blåbærsaft smager godt sammen med kanel.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?