Logo

Tyttebærsaft med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tyttebærsaft med kanel

Tyttebær er om noget efterårets bær. Som de fleste andre saftvarianter, kan tyttebærsaft med fordel opvarmes.

 

saft af tyttebær, hjemmelavet eller købt

kanelstænger

 

Lav en stærk saft, som opvarmes i en gryde sammen med et par kanelstænger.

Giv saften et hurtigt opkog.

Fjern gryden fra varmen, si kanelstængerne fra og hæld saften direkte på termoflasken.

 

Tips: Andre frugtvarianter kan også anvendes, både tranebær­saft og blåbærsaft smager godt sammen med kanel.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BørnegløggEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango-lassiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chocolate CappuccinoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blødende chokoladekage med brombærkompotBlødende chokoladekage kan også kaldes for chokoladefondant. Her servers den "blødende"...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!