Logo

Varm chokolade med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varm chokolade med flødeskum 


Indbegrebet af hygge med masser af flødeskum og hjemmebagte boller. Varm chokolade hører nok de kolde måneder til ... elsket af de fleste børn.

(10-12 kopper)

 

#

25 g smør

75 g cacao (1½ dl)

1½ liter sød- eller letmælk

85 g sukker (1 dl)

2½ dl piskefløde.

*

 

Smelt smørret i en tykbundet gryde.

Tilsæt cacao og rør rundt, til det er gennemvarmt.

Hæld derefter mælken i lidt ad gangen, og rør hele tiden i chokoladen.

Kog chokoladen et par minutter under stadig piskning.

Smag til med sukker, og server chokoladen med flødeskum og boller med smør.

 

Tips: Når cacao tilberedes som ovenfor, får den en blød og fyldig smag som chokolade. Den færdige cacaomælk fra mejerierne kan også serveres varm.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?