Logo

Varm chokolade med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Varm chokolade med flødeskum 


Indbegrebet af hygge med masser af flødeskum og hjemmebagte boller. Varm chokolade hører nok de kolde måneder til ... elsket af de fleste børn.

(10-12 kopper)

 

#

25 g smør

75 g cacao (1½ dl)

1½ liter sød- eller letmælk

85 g sukker (1 dl)

2½ dl piskefløde.

*

 

Smelt smørret i en tykbundet gryde.

Tilsæt cacao og rør rundt, til det er gennemvarmt.

Hæld derefter mælken i lidt ad gangen, og rør hele tiden i chokoladen.

Kog chokoladen et par minutter under stadig piskning.

Smag til med sukker, og server chokoladen med flødeskum og boller med smør.

 

Tips: Når cacao tilberedes som ovenfor, får den en blød og fyldig smag som chokolade. Den færdige cacaomælk fra mejerierne kan også serveres varm.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 22 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mocca-shakeLækker opskrift på mocca-shake, som er nem og lige til at gå til med chokolade og...
• Dessertpie med kakaocremeBag disse cremede små pier ved en særlig lejlighed. Belønningen udebliver garanteret ikke....
• Mocca-shakeLækker opskrift på mocca-shake, som er nem og lige til at gå til med chokolade og...
• JordbærsandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os