Logo

Varm Chokolade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g mørk chokolade
1 liter sødmælk

Chokoladen varmes over et svagt blus, indtil ca. halvdelen er smeltet.
Ca. 1 dl mælk røres ud i chokoladen indtil den er jævn, uden klumper og til al chokoladen er smeltet.
Resten af mælken hældes i og varmes op til 85-90 ºC ( må ikke koge).
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HyldebærmælkemixEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Twister appelsin milkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is-punchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtig jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os