Logo

Varm chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g chokolade
1 dl vand
1 l. mælk
Tilbehør: Piskefløde

Chokoladen brækkes i små stykker og koges med 1 dl vand til den er smeltet.
Mælken tilsættes og der røres til chokoladen koger.
Husk pas på, kakao koger let over og så smager den ikke godt.
Serveres med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rouge Summer ExpressEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn druedrømEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Slush ice 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med mandellågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!