Logo

Rabarberlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarberlikør

 

Rabarber beruses i vodka og friskes op med danskvand.

 

# Ingredienser

400 g rabarber

400 g sukker

1 vaniljestang

5 dl vodka

*

1. Skær rabarber i mindre stykker, og kom dem i et patentglas sammen med sukker og en flækket vaniljestang. Hæld vodka på, og luk tæt.

2. I de første par dage er det en god idé at vende glasset en gang om dagen, så sukkeret opløses. Lad derefter likøren stå og trække i mindst 3 uger og gerne et par måneder.

3. Sigt rabarber og vaniljestang fra, og opbevar likøren i en fin flaske.

Server den som læskende drink ved at komme isterninger i glasset og tilføje saft fra ½ lime.

Hæld 6-8 centiliter likør heri, og fyld op med danskvand eller mousserende vin.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her