Logo

Rabarberlimonade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg rabarber
½ l. vand
2 tsk Non-Oxal
35 g citronsyre
750 g sukker
½ tsk tør eller 1 tsk flydende konserveringsmiddel

De skyllede, snittede rabarberstilke koges med vand, Non-Oxal og citronsyre under låg, ca. 10 min.
Saften sies fra og bringes i kog.
Sukkeret drysses i og gives et opkog i saften, der skummes, blandes med konserveringsmiddel og fyldes på flasker, der bindes til med det samme.
Limonaden fortyndes med vand og tilsættes isterninger ved serveringen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her