Logo

Rabarberlimonade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg rabarber
1/2 l. vand
2 tsk Non-Oxal
35 g citronsyre
750 g sukker
1/2 tsk tør eller 1 tsk flydende konserveringsmiddel

De skyllede, snittede rabarberstilke koges med vand, Non-Oxal og citronsyre under låg, ca. 10 min.
Saften sies fra og bringes i kog.
Sukkeret drysses i og gives et opkog i saften, der skummes, blandes med konserveringsmiddel og fyldes på flasker, der bindes til med det samme.
Limonaden fortyndes med vand og tilsættes isterninger ved serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PærebrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gløgg - Julens OpskriftBør nydes med æbleskiver, klejner og andet godt fra julens repertoire.
• Sambuca con La MoscaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber trifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os