Logo

Rabarberlimonade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg rabarber
½ l. vand
2 tsk Non-Oxal
35 g citronsyre
750 g sukker
½ tsk tør eller 1 tsk flydende konserveringsmiddel

De skyllede, snittede rabarberstilke koges med vand, Non-Oxal og citronsyre under låg, ca. 10 min.
Saften sies fra og bringes i kog.
Sukkeret drysses i og gives et opkog i saften, der skummes, blandes med konserveringsmiddel og fyldes på flasker, der bindes til med det samme.
Limonaden fortyndes med vand og tilsættes isterninger ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her