Logo

Rabarber-limonade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg rabarber
1/2 l vand
2 tsk Non-Oxal
35 g citronsyre
750 g sukker
1/2 tsk tør eller 1 tsk flydende konserveringsmiddel
 
De skyllede, snittede rabarberstilke koges med vand, Non-Oxal og citronsyre under låg, ca. 10 min.
Saften sies fra og bringes i kog.
Sukkeret drysses i og gives et opkog i saften, der skummes, blandes med
konserveringsmiddel og fyldes på flasker, der bindes til med det samme.
Limonaden fortyndes med vand og tilsættes isterninger ved serveringen. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Royal Red BowlEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn druedrømEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SlåensnapsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med mandellågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!