Logo

Rabarbersaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg rabarber skåret i små stykker
2 citroner skåret i skiver
1 stang vanilje i ca. 4 cm lange stykker
60 g vinsyre
4 liter kogende vand

Rabarber, citroner, vanilje og vinsyre overhældes med det kogende vand,
dækkes til og står i 2 døgn. Herefter sies hele molevitten gennem et viskestykke.
Til hver liter siet saft bruges 1 kg sukker.
Saften røres indtil al sukker er opløst - kan godt tage lang tid!
Saften hældes på rengjorte, Atamonbehandlede flasker, tilbindes og opbevares køligt.


Tips: Det lyder umiddelbart af meget sukker, men den færdige saft er meget drøj.
Citronerne kan erstattes af en stor dusk citronmelisse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her