Logo

Rabarbersaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 kg rabarber skåret i små stykker
2 citroner skåret i skiver
1 stang vanilje i ca. 4 cm lange stykker
60 g vinsyre
4 liter kogende vand

Rabarber, citroner, vanilje og vinsyre overhældes med det kogende vand,
dækkes til og står i 2 døgn. Herefter sies hele molevitten gennem et viskestykke.
Til hver liter siet saft bruges 1 kg sukker.
Saften røres indtil al sukker er opløst - kan godt tage lang tid!
Saften hældes på rengjorte, Atamonbehandlede flasker, tilbindes og opbevares køligt.


Tips: Det lyder umiddelbart af meget sukker, men den færdige saft er meget drøj.
Citronerne kan erstattes af en stor dusk citronmelisse.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Southern CoffeeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomstdrink A beautiful pitcherEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Te af vilde blomsterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærgrød med flødeDesserten er en klassisk stikkelsbærgrød, der netop nu kan laves af friske grønne eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os