Logo

Rabarberlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rabarberlikør

 

Rabarber beruses i vodka og friskes op med danskvand.

 

# Ingredienser

400 g rabarber

400 g sukker

1 vaniljestang

5 dl vodka

*

1. Skær rabarber i mindre stykker, og kom dem i et patentglas sammen med sukker og en flækket vaniljestang. Hæld vodka på, og luk tæt.

2. I de første par dage er det en god idé at vende glasset en gang om dagen, så sukkeret opløses. Lad derefter likøren stå og trække i mindst 3 uger og gerne et par måneder.

3. Sigt rabarber og vaniljestang fra, og opbevar likøren i en fin flaske.

Server den som læskende drink ved at komme isterninger i glasset og tilføje saft fra ½ lime.

Hæld 6-8 centiliter likør heri, og fyld op med danskvand eller mousserende vin.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage med rabarbermousseRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
• Små cheesecakes med rabarberSæt noget smukt og sommerligt frokost på bordet, måske til Pinsefrokosten. Du kan gøre alt...
• Rødgrød med flødeHer serverer vi sommerens bedste dessert og en ærkedansk national ret. Rødgrød er sol og...
• KokosæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os