Logo

Varm Kahlúa Mokka

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 cl Kahlúa
16 cl chokoladesauce
4 kopper varm stærk kaffe (mørk ristning)
18 cl piskefløde let pisket
 
Tilbered først kaffe i en stempelkande.
Varm chokoladen i en lille pande ved svag varme og bland langsomt Kahlúa i.
Tilsæt kaffen, når blandingen er varm og rør godt.
Drikken hældes op i forvarmede cognacglas, hvorefter fløden hældes over.
Pynt evt. med chokoladeovertrukne kaffebønner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sommerbowle 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomstdrik 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SyrensaftHar du syrener i haven, så prøv at lave en skøn sait, som kan nydes fortyndet med vand...
• Stegte pærer med rørt yoghurtEn nem og hurtig dessert, der ikke tynger alt for meget på kaloriebudgettet. Det er også...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os