Logo

Varm Kahlúa Mokka

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 cl Kahlúa
16 cl chokoladesauce
4 kopper varm stærk kaffe (mørk ristning)
18 cl piskefløde let pisket
 
Tilbered først kaffe i en stempelkande.
Varm chokoladen i en lille pande ved svag varme og bland langsomt Kahlúa i.
Tilsæt kaffen, når blandingen er varm og rør godt.
Drikken hældes op i forvarmede cognacglas, hvorefter fløden hældes over.
Pynt evt. med chokoladeovertrukne kaffebønner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her